Erfarenhet

MJTECH AB är ett konsult bolag med lång erfarenhet i branschen. Vi är verksamma inom fyra områden.

Under leverantörer till fordonsindustrin utgör prioriterade kunder.

Sedan 2003 har vi framgångsrikt använt Solidworks. Jobbet kan bedrivas på Mjtech alternativt ute hos kund. Ett vanligt scenario består i att vi kommer till er för att definiera uppdraget och slutför det på Mjtech.

Läs mer om vårt arbete med Solidworks längre ner!

Arbetsområden

Konsultverksamhet
Teknisk konsultverksamhet med tonvikt på konstruktion av plast, gummi samt plåt.
Projektledning
Vi kan hjälpa er med teknisk projektledning.
Konstruktion
20 års erfarenhet av konstruktion
med hjälp av Catia såväl yt som
solid modellering.

Konstruktion i plast och gummi
har blivit en specialitet.

Resident engineer
Lång erfarenhet som resident engineer
för ett antal utländska kunder med verksamhet i Sverige.

Solidworks

Varför anställa en konstruktör när ni kan hyra en!

Många mindre företag har endast behov av konstruktion från tid till annan, inte kontinuerligt. Då kan det vara ett bättre alternativ att hyra in en konsult per timma istället för att ha fast anställd personal.

Mjtech AB är ett konsult bolag  med lång erfarenhet inom teknisk konsultverksamhet med tonvikt på konstruktion av plast, gummi samt plåt. Teknisk projektledning.

Ca 20 års erfarenhet av konstruktion med hjälp av Catia såväl yt som solid modellering. Under leverantörer till fordonsindustrin utgör prioriterade kunder. Lång erfarenhet som resident engineer för ett antal utländska kunder med verksamhet i Sverige. Konstruktion i plast och gummi har blivit en specialitet.

Sedan 2003 har vi framgångsrikt använt Solidworks. Jobbet kan bedrivas på Mjtech alternativt ute hos kund. Ett vanligt scenario består i att vi kommer till er för att definiera uppdraget och slutför det på Mjtech. Vi har bärbara datorer vilket innebär att jobbet kan utföras var som helst. Utrustade för visualisering med hjälp av e-drawing eller utskrift. E-drawing innebär en möjlighet att få 3D modeller och ritningar skickade via email där ni i er egen dator kan vrida och vända, analysera samt kommentera. Mjukvaran för detta skickas med och är fritt, ett ”light program” speciellt för kommunikation i Solidworks.

Vi kan även förse er med prototyper  eftersom vi har lång erfarenhet med de olika teknikerna samt har mycket bra kontakter med firmor i branschen.

Komplett konstruktionsavdelning till er tjänst!

Inga långa uppsägningsavtal
Mjtechs kompetens går att få per timme utan långa uppsägningsavtal.
Erfarenhet
Vi har jobbat med detta sedan 2003!
Verktygen
Vi har verktygen som behövs för att bli er konstruktionsavdelning.
Flexibilitet
Flexibilitet är vårt motto!